آخرین پنج شنبه بهمن ماه و اولین روز اسفند ماه سال جاری شهر تخت با حضور فیلم سازان و برنامه سازان شبکه دو سیما شور و شعف دیگری را شاهد بودیم.
برنامه سازان شهر به شهر با شناسایی دختران و پسران ممتاز در زمینه مجری گری با آموزش آنها به معرفی شهر، مناطق گردشگری، جوانان قدیمی و جدید برتر، موسیقی، آداب و رسوم، غذاهای محلی و... پرداختند.
. امید است تصاویر برداشت شده توسط آقای عزیزی و همکاران محترمشان فرصتی باشد برای معرفی جاذبه های شهر تخت اعم از تاريخي ، تفريخي و گردشگري که امید است با تدوین و آماده سازی در ایام نوروز سال 1394 در شبکه دو سیما پخش گردد.
بخش تخت از شمال با شهرستان حاجی آباد ،از غرب با بخش بندرعباس ، از شرق با شهرستان میناب و بخش دهبارز هم مرز است و قسمت جنوبی بخش تخت نیز به خلیج فارس منتهی می گردد ./ شهر تخت مرکز بخش تخت در استان هرمزگان و شهرستان بندرعباس در مختصات جغرافیای 56 درجه و 38 دقیقه طول شرقی و 27 درجه و 29 دقیقه عرض شمالی و در ارتفاع36 متری از سطح دریا و در و در فاصله 45 کیلومتری شمال شرق شهرستان بندرعباس واقع شده و راه دسترسی اصلی از جاده آسفالته محور بندرعباس – میناب می باشد.
نظر خود را اضافه کنید.